Over Ons

November 2020……. Wat begon als een grapje liep aardig uit de hand. Een simpele bestelling van een burger bij de McDrive is bijzonder viraal gegaan en nu is er geen houden meer aan.

Wij zijn de CounterPounterGang. Met DieTim als ambassadeur en het creatieve brein achter de CounterPounter weten we inmiddels door heel Nederland veel mensen deze burger te laten bestellen. 

Al jarenlang roept DieTim regelmatig ‘’CounterPounter’’ in gezelschap met McDonalds eten als onderwerp of bij het bestellen van een Quarter Pounder. Een per ongeluk verkeerde uitspraak van slechts een burger op het menu van een grote fastfoodketen. Er werd breed om gelachen en nog steeds tot op heden druipt de hilariteit er nog altijd vanaf. 

Gezien het feit dat er via social-media video’s rondgaan over de bestellingen die mensen plaatsen, konden wij niet anders dan deze mensen belonen met een re-post. Daar waar er gedacht werd aan slechts een hype, blijven de video’s zeer creatief. De CounterPounter hoodie die Tim draagt in diverse geschoten content, werd dusdanig positief ontvangen, dat er meerdere verzoeken binnen kwamen of deze ergens te verkrijgen zijn.

Na er een handvol weg te hebben gegeven aan de hand van acties via Instagram, blijf de vraag nog altijd vanuit volgers bestaan. Meer dan 75% heeft aan de hand van peilingen aangegeven zeker een CounterPounter hoodie te gaan bestellen als deze op de markt komt.

Speciaal voor de DieHard fans is deze webshop gecreëerd met een selectief aanbod van CounterPounter hoodies. In samenspraak met alle belanghebbende is er besloten de eerste 40 hoodies te verkopen voor een betaalbare prijs. Wees er dus snel bij en plaats je bestelling want op = op!

Blijf de webshop in de gaten houden wellicht dat er meer aan zit te komen na de actie en wie weet wel meer aanbod dan alleen hoodies.